måndag, augusti 06, 2007

Durban

Vi ar framme! Och vi hittade vart hostel pa forsta forsoket...

Durban ar vintrigt och blasigt med sydafrikanska matt matt, men vi ar nojda och belatna anda. Idag traffade vi var handledare, mr Mhlanga. Han sms:ade oss nar vi var och handlade och skrev att det visserligen var sent, men att han skulle komma och halsa pa oss pa vart hostel tjugo minuter senare. Sa sedan satt vi har pa Hippo Hide och diskuterade abortlagstiftningen, vart projekt och Durban i allmanhet. Mhlanga ar en mycket trevlig man som gjore bade Victor och mig alldeles lugna i sjalen. Nu kanns det som att allting kommer att bli bra och ga bra.

Forutom att det kanns som att projektet kommer att ga bra, erbjod han oss ocksa att komma och bo med honom och hans familj! Vi blev alldeles stumma och tackade jajaja. Hippo Hide ar visserligen fint och bra pa alla vis, men vilken ynnest att fa bo hemma hos honom och umgas med en vanlig familj istallet for med en massa backpackers! Vi passade ocksa pa att klappa oss sjalva lite pa axeln at att vi varit sa forutseende och kopt en gava i form av fina handblasta ljuslyktor pa ett litet glasblaseri i Norge. Det enda vi glomde var ju sa klart att ta med oss varmeljus...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kära vänner!

Härligt! Det känns så otroligt avlägset men väldigt inspirerande att läsa om er resstart. Jag väntar med spänning på fortsättningen... Kram på er.

Anonym sa...

Fin start!
P-a